Народ, привіт! Вирішив показати знахідкою, можливо кому треба. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на дощі, а дружина сказала: "Треба оновити постіль на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я заліз в інтернет.
По правді, вважав, що вибір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Виявилося, ціла наука. І і бязь, ранфорс, сатин... А я в цих назвах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це ж джерело знань! Реально провів десь годину. Там все як в підручнику: по полицях розписані всі матеріали, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності та того, скільки прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.
З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це пекло, а сатин насправді охолоджує, тому що в нього плетіння ниток специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб принт не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка паше без відпочинку.
Зрештою вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі все добре — спимо як немовля, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.
Тому, якщо ви, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже рекомендую зазирнути інформацію на тому сайті. Справді економить час на підбір та рятує від покупки кота в мішку. Всім здорового сну!!